Ispaniški kumpiai LA ESPERANZA
LA ESPERANZA Įmonė įkurta 1982 m., kalnuotame Sergobe regione. Šis regionas unikalus savo žema temperatūra ir žemu drėgmės lygiu. Toks klimatas yra idealus vytintų mėsos produktų gamybai. Ši geografinė padėtis produktams suteikia unikalų skonį ir kvapą, kuris gaminius išskiria iš kitų vytintų mėsos produktų pagamintų Iberijos pusiasalyje. Visi pagaminti kumpiai yra rankų darbo, gaminami laiko patikrintais, senolių metodais. La Esperanza meistrai garantuoja neaplenkiamą kokybę ir skonį.
Gurmaniškas maistas iš Ispanijos

Maloniai šiltas vakaras su artimaisiais ar gerais draugais, apipintas gardžiu maistu ir maloniais pasikalbėjimais. Tokią atmosferą mes atradome pirmą kartą apsilankę Ispanijoje ir iškart ją įsimylėjome.

Giliau susipažinę su ispanų maisto kultūra, pamatę kokį dėmesį ispanai skiria kokybei ir bendruomeniškumui, žinojome, kad norime bent dalelę to atvežti ir į Lietuvą.

Jau daugiau nei šešerius metus dirbame su vietiniais, mažais ispanų ūkiais, atrasdami aukščiausios kokybės gurmaniškus maisto produktus, kuriais dalinamės ir su Jumis.

Atraskite aukščiausios kokybės ispaniškus maisto produktus tiesiai iš gamintojų, paremkite vietinį, tikrą, rankų darbo maistą.