Prekės kodas: K042
Ispaniškas kumpis JAMON BELLOTA IBERICO su kaulu

Raudonasis perlas!

Auginimas: laisvai laikomos kalnuose, šeriamos tik gilėmis.
Spalva: nuo rožinės iki sodrios raudonos liesoje pusėje. Nuo švytinčios baltos iki geltonos riebalų pusėje.
Kvapas: subtilus ir malonus riešutų, vaisių, ąžuolo gilių, sūrio ir 30 mėnesių brandinimo rezultato derinys.
Skonis: švelnus, sūrus ir tirpstantis burnoje.

Brandinimas (ne mažiau): 30 mėn.
Vidutinis vieneto svoris: 8-9 kg
Sertifikato spalva: raudona
Kilmės vieta: Ekstremadūra (Ispanija)

66 Eur / kg

Ispaniškas kumpis JAMON BELLOTA IBERICO su kaulu

66.00  Su PVM

Apie produktą

Raudonasis perlas!

Auginimas: laisvai laikomos kalnuose, šeriamos tik gilėmis.
Spalva: nuo rožinės iki sodrios raudonos liesoje pusėje. Nuo švytinčios baltos iki geltonos riebalų pusėje.
Kvapas: subtilus ir malonus riešutų, vaisių, ąžuolo gilių, sūrio ir 30 mėnesių brandinimo rezultato derinys.
Skonis: švelnus, sūrus ir tirpstantis burnoje.

Brandinimas (ne mažiau): 30 mėn.
Vidutinis vieneto svoris: 8-9 kg
Sertifikato spalva: raudona
Kilmės vieta: Ekstremadūra (Ispanija)

Išvalyti
* Atkreipiame dėmesį, kad pakitus gaminio svoriui kinta ir jo galutinė kaina. Svoris dauginamas iš kilogramo kainos.
Produkto kodas: K042 Kategorijos: ,
Prekę galėtume pristatyti rytoj 2024-04-26
yra sandėlyje

Ispaniški vytinti kumpiai Jamon Bellota Iberico.

Dėl išskirtinių jo skoninių savybių, vienas labiausiai gurmanų ir maisto kritikų vertinamų kumpių visame pasaulyje.  Puiki dovana maisto žinovui, gurmanui ar bet kuriam kitam aukščiausią kokybę vertinančiam žmogui.

Tai itin griežtai išskirtinėmis sąlygomis laikomų juodųjų Iberico kiaulių kumpis. Šios kiaulės ganosi laisvai tarp Ispanijos ir Portugalijos esančiuose kalnuose, ąžuolų giraitėse ir išskirtinai šeriamos tik gilėmis ir natūraliais, sveikais produktais. Vietinių meistrų ruošiamas pagal gilias ispaniškas tradicijas ir brandinamas daugiau nei 30 mėnesių.

Kodėl verta rinktis vytintą ispanišką kumpį?

Ispaniško kumpio Jamon (chamon) ruošimo tradicijos siekia net Romos imperijos laikus. Šie vytinti kumpiai pasižymi išsskirtiniu, itin maloniai ryškiu skoniu, kurį sukristalizavo senos tradicijos ir ilgas vytinimo procesas.  Tai tikras ispaniškos virtuvės pasididžiavimas. Šių kumpių gamyboje nenaudojami skonių stiprikliai ir jie vežami tiesiai iš Ispanijos ūkių ant jūsų stalo, todėl galite būti tikri, kad savo virtuvėje paskleisite ispanišką virtuvės dvasia.

Ką reikėtų žinoti apie Jamon Bellota Iberico?

Laiko išgryninta receptūra ir brandinimas atskleidžia natūraliausias ir ryškiausias skonių spalvas. Išskirtiniausios savyvės:

  • Labai ilgo brandinimo metu susikristalizavęs itin ryškus ir turtingas skonis.
  • Malonus vaisių, riešutų, gilių kvapas ir poskonis, nepalieka abejingų.
  • Taip pat ilgo brandinimo metu susikristalizavęs sūrumas maloniai žaidžia su skonio receptoriais burnoje tik paryškindamas šio kumpio ryškius poskonius.
  • Klientam viena mėgstamiausių šio kumpio savybių – tiesiog tirpstantis lengvumas burnoje.
  • Rekomenduojamas vartoti vienas su vynu, nes tai tikras ispaniškas šedevras, o maisto kritikai sako, kad šis skonis vertas kiekvieno cento.

Kaip vartojami ispaniški vytinti kumpiai?

Dažnai girdime, kad kumpio labai norėtųsi, bet baiminamasi kaip pavyks jį suvartoti. Galime užtikrinti, kad su kiekvienu kumpiu jūs gausite ir nedidelę atmintinę, kaip teisingai jį laikyti, kad būtų galima mėgautis kuo ilgiau. Užtikriname, kad vytintas kumpis teisingai laikomas ir prižiūrimas nepraranda savo skoninių savybių. O klientai sako, kad padėjus patogioje vietoje jis gali net išgaruoti!

Išskirtinis Jamon Bellota Iberico kumpis, dėl savo išskirtinio ir subrandinto skonio yra itin pamėgtas gurmanų, todėl jį rekomenduojame tiesiog ragauti, skanauti ir mėgautis vienu. Kaip mėgsta sakyti maisto kritikai, šis skonis vertas kiekvieno cento, todėl rekomenduojame -mėgaukitės juo.

Tačiau jei jums trūksta idėjų kaip galima vartoti ispanišką vytintą kumpį, prašom, keletas idėjų:

Kepinuose: sloksniuotos tešlos bandelėse, pyragėliuose ir suktinukuose, bus puikus užkandis tiek namuose, tiek išsinešimui.

Įvairiuose patiekaluose: plono kumpio juostelės, bet kuriam troškiniui, pastai ar apkepui suteiks ne tik sodrų aromatą, bet ir skonį.

Salotose: kumpis salotose puikiai žaidžia su sultingomis ir gaiviomis daržovėmis ar vaisiais, sukurdamas harmoningą saldumo ir sūrumo pusiausvyrą burnoje, nebijokite eksperimentuoti su tokiais vaisiais kaip mangas, melionas, apelsinas, kriaušės ir pan.

Užkandėlėse: pasitelkite savo fantaziją, nes kumpio bangelė, bet kurį vieno kąsnio užkandį nuspalvins dar neregėtom spalvom ir nustebins jūsų svečius.

Desertuose: jei nebijote eksperimentuoti virtuvėje, kumpį desertuose jau kuris laikas naudoja aukščiausios klasės šefai, tik teks atidžiau paieškoti idėjų.

Tiesiog mėgaukitės sultingais kumpio kąsneliais, klientai sako, kad tinkamoje virtuvės vietoje padėtas kumpelis ištirpsta labai greitai.

 

Jei turite papildomų klausimų, kreipkitės, mes su malonumu jums atsakysime ir pakonsultuosime!

Maistinė vertė 100g produkto
Energetinė vertė 1351 kJ / 323 Kcal
Riebalai: 19,0 g
- iš kurių sotieji 7,82 g
Angliavandeniai: 0,1 g
- iš kurių cukrus 0,0 g
Baltymai 38,0 g
Druska 3,97 g

Pristatymo sąlygos

Užsakymus vykdome visoje Lietuvoje.

Užsakytas prekes pristatome per 1-3 d. d. kurjeriu arba į DPD, LP Express, Omniva paštomatus.

Pristatymo kaina – 6 Eur su kujeriu arba 3 Eur į pasirinktą paštomatą.

Užsakymus, kurių vertė viršija 80 Eur. pristatome nemokamai!

Iš anksto susitarus ir už prekes sumokėjus banko pavedimu, užsakymus galite atsiimti Vilniuje, adresu Motorų g. 1.

Prekių pristatymui į Kuršių Neriją taikomos papildomos sąlygos.