Prekės kodas: K045
Ispaniškas kumpis JAMON CEBO IBERICO be kaulo ir be odos

Auginimas: laikomos ūkyje, šeriamos įvairiais atrinktais pašarais.
Spalva:
 nuo rožinės iki sodrios raudonos liesoje pusėje. Nuo švytinčios baltos iki geltonos riebalų pusėje.
Kvapas: subtilus ir malonus riešutų, vaisių, ąžuolo gilių, sūrio ir 30 mėnesių brandinimo rezultato derinys.
Skonis: švelnus, sūrus ir tirpstantis burnoje.

Brandinimas (ne mažiau): 30 mėn.
Vidutinis vieneto svoris: 1 kg
Sertifikato spalva: balta
Kilmės vieta: Ekstremadūra (Ispanija)

39 Eur / kg

Ispaniškas kumpis JAMON CEBO IBERICO be kaulo ir be odos

39.00  Su PVM

Apie produktą

Auginimas: laikomos ūkyje, šeriamos įvairiais atrinktais pašarais.
Spalva:
 nuo rožinės iki sodrios raudonos liesoje pusėje. Nuo švytinčios baltos iki geltonos riebalų pusėje.
Kvapas: subtilus ir malonus riešutų, vaisių, ąžuolo gilių, sūrio ir 30 mėnesių brandinimo rezultato derinys.
Skonis: švelnus, sūrus ir tirpstantis burnoje.

Brandinimas (ne mažiau): 30 mėn.
Vidutinis vieneto svoris: 1 kg
Sertifikato spalva: balta
Kilmės vieta: Ekstremadūra (Ispanija)

Išvalyti
* Atkreipiame dėmesį, kad pakitus gaminio svoriui kinta ir jo galutinė kaina. Svoris dauginamas iš kilogramo kainos.
Produkto kodas: K045 Kategorijos: ,
Prekę galėtume pristatyti pirmadienį 2025-01-27
yra sandėlyje

Ispaniškas vytintas kumpis Jamon Cebo Iberico.

Tai itin griežtai išskirtinėmis sąlygomis laikomų juodųjų Iberico kiaulių kumpis. Šios kiaulės ganosi laisvai tarp Ispanijos ir Portugalijos esančiuose kalnuose, ąžuolų giraitėse ir išskirtinai šeriamos tik gilėmis ir natūraliais, sveikais produktais. Vietinių meistrų ruošiamas pagal gilias ispaniškas tradicijas ir brandinamas daugiau nei 30 mėnesių.

Iberico kumpiai išskirtiniai dėl ypatingos kiaulių veislės, iš kurių mėsos jie yra gaminami. Tai juodosios Iberijos pusiasalio kiaulės. Jos pasižymi tamsia odos spalva, ant kūno beveik nėra šerių, kojos gana trumpos ir plonos, snukis ilgas, kanopos – juodos spalvos. 

Puiki dovana, bet kuriam vertinančiam maisto kokybę ir skonį.

Iberico kumpio kokybę ir skonio savybes iš esmės nusako du pagrindiniai kriterijai: Iberijos kiaulės veislės grynumas ir pašaras, kuriuo ji maitinosi. Kiekvienas kumpis turi skirtingų spalvų sertifikatą, nurodantį, kokios klasės gaminys pateko ant jūsų stalo. Išskiriamos 4 Iberico kumpio rūšys:

1.Cebo Iberico (baltas sertifikatas). Šios rūšies kumpis gali būti pagamintas 50, 75 arba 100 % veislės grynumo Iberijos kiaulės mėsos.
2.Cebo de CampoIberico (žalias sertifikatas). Kaip ir Cebo Iberico, ši rūšis gali varijuoti tarp 50, 75 arba 100 % veislės grynumo mėsos.
3.Bellota Iberico (raudonas sertifikatas). Šios rūšies kumpis gaminamas iš 50 arba 75 % grynumo Iberijos kiaulių mėsos.
4. Bellota 100 % Iberico (juodas sertifikatas). Tai aukščiausios klasės grynakraujų Iberijos kiaulių mėsos gaminys. Kartais ši kumpio rūšis, atsižvelgiant į juodas šios veislės kiaulių kanopas, dar vadinama Pata Negra, tai yra, juoda koja.

Kaip vartojamas ispaniškas vytintas kumpis?

Išskirtinis Cebo de Campo  kumpis, dėl savo išskirtinio subrandinto skonio yra itin pamėgtas gurmanų, todėl jį rekomenduojame tiesiog ragauti, skanauti ir mėgautis vienu. Kaip mėgsta sakyti maisto kritikai, šis skonis vertas kiekvieno cento, todėl rekomenduojame -mėgaukitės juo.

Tačiau jei jums trūksta idėjų kaip galima vartoti ispanišką vytintą kumpį, prašom, keletas idėjų:

Kepinuose: sloksniuotos tešlos bandelėse, pyragėliuose ir suktinukuose, bus puikus užkandis tiek namuose, tiek išsinešimui.

Įvairiuose patiekaluose: plono kumpio juostelės, bet kuriam troškiniui, pastai ar apkepui suteiks ne tik sodrų aromatą, bet ir skonį.

Salotose: kumpis salotose puikiai žaidžia su sultingomis ir gaiviomis daržovėmis ar vaisiais, sukurdamas harmoningą saldumo ir sūrumo pusiausvyrą burnoje, nebijokite eksperimentuoti su tokiais vaisiais kaip mangas, melionas, apelsinas, kriaušės ir pan.

Užkandėlėse: pasitelkite savo fantaziją, nes kumpio bangelė, bet kurį vieno kąsnio užkandį nuspalvins dar neregėtom spalvom ir nustebins jūsų svečius.

Desertuose: jei nebijote eksperimentuoti virtuvėje, kumpį desertuose jau kuris laikas naudoja aukščiausios klasės šefai, tik teks atidžiau paieškoti idėjų.

Tiesiog mėgaukitės sultingais kumpio kąsneliais, klientai sako, kad tinkamoje virtuvės vietoje padėtas kumpelis ištirpsta labai greitai.

Daugiau informacijos apie Iberico kumpių išskirtinumą.

Jei turite papildomų klausimų, kreipkitės, mes su malonumu jums atsakysime ir pakonsultuosime!

Maistinė vertė 100g produkto
Energetinė vertė 1259 kJ / 302 Kca
Riebalai: 19,1 g
- iš kurių sotieji 8,1 g
Angliavandeniai: 0,0 g
- iš kurių cukrus 0,0 g
Baltymai 32,5 g
Druska 3,55 g

Pristatymo sąlygos

Užsakymus vykdome visoje Lietuvoje.

Užsakytas prekes pristatome per 1-3 d. d. kurjeriu arba į DPD, LP Express, Omniva paštomatus.

Pristatymo kaina – 6 Eur su kujeriu arba 3 Eur į pasirinktą paštomatą.

Užsakymus, kurių vertė viršija 80 Eur. pristatome nemokamai!

Iš anksto susitarus ir už prekes sumokėjus banko pavedimu, užsakymus galite atsiimti Vilniuje, adresu Motorų g. 1.

Prekių pristatymui į Kuršių Neriją taikomos papildomos sąlygos.