Itin intensyvaus skonio Aragono juodosios alyvuogės auginamos aukštutiniame Aragone, Ispanijoje. Skinamos tik pilnai prinokusios! Ši alyvuogių rūšis ruošiama tradiciniu būdu be vandens, naudojant tik druską, pasitelkiant natūralią fermentaciją. Tai suteikia šioms alyvuogėms išskirtinumą ir natūralumą. Juodosios, labiau purpurinės, alyvuogės stiklinėje taroje be vandens atrodo keistai, bet jos – išskirtinai skanios! Rekomenduojama šias alyvuoges pagardinti šlakeliu aliejaus ir trintu česnaku!
Kruopščiai Bernal gamintojo atrinktos ir paruoštos alyvuogės, garantuoja puikią kokybę. O iš kartos į kartą perduodamos ispaniškos tradicijos ir receptūra, užtikrina nepakartojamą skonį. Manzilla alyvuogių išskirtinis bruožas, jų surinkimo laikas – labai atsakingai po vieną skinant nuo alyvmedžio dar neprasidėjus minkštėjimo procesui. Dėl to, jos yra vadinamos sevilijanomis.
Alyvuogės yra tikras vitaminų šaltinis ir anitoksidantas rekomenduojamas įtraukti į kiekvieno žmogaus dienos meniu. Alyvuogėse gausu vitaminų: A, B, E, D, K. Vartodami kasdien bent po 4-5 alyvuoges galite padidinti savo organizmo vitaminų atsargas. O alyvuogėse esantys antioksidatoriai, flavonoidai mažina kraujagyslių sienelių pažeidimą, todėl ypač rekomenduojama sergant širdies ir kraujagyslių ligomis
Jei jūs aštresnių skonių entuziastas, rekomenduojame išbandyti ir Manzilla alyvuoges su jelapenais.
Laikymo sąlygos
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Atidarius indelį, laikyti šaldytuve ir suvartoti produktą per 7 dienas.
Kita informacija
Pasterizuota. Gali būti sulfitų, žuvies ar migdolų pėdsakų. Pakuotė: stiklas.
Kilmės šalis: Ispanija
Svoris neto / grynasis, gr |
Vnt pakuotėje |
436/250 |
12 |