Prekės kodas: EC028-42
Žalios alyvuogės įdarytos traškiais kornišonais KIMBITOS švelniai aštriame marinate

Pikantiškai traškus derinys!

Alyvuogių be kauliukų mėgėjų numylėtinės

Tvirta, sodraus skonio Manzanilla alyvuogė

Įdaryta traškiais kornišonais

Rankomis rinktos

Galite rinktis aštrias ar švelnias!

6 Eur / vnt

Žalios alyvuogės įdarytos traškiais kornišonais KIMBITOS švelniai aštriame marinate

6.00  Su PVM

Apie produktą

Pikantiškai traškus derinys!

Alyvuogių be kauliukų mėgėjų numylėtinės

Tvirta, sodraus skonio Manzanilla alyvuogė

Įdaryta traškiais kornišonais

Rankomis rinktos

Galite rinktis aštrias ar švelnias!

Liko 78

Produkto kodas: EC028-42 Kategorija:
Prekę galėtume pristatyti rytoj 2024-11-08
yra sandėlyje

Kuo ypatingos Manzanilla alyvuogės?

Iš pietų Ispanijos,  Andalūzijos regiono, garsėjančio šiltu klimatu ir derlingu dirvožemiu, kilusių alyvuogių rūšis Manzanilla yra populiariausios klasikinių alyvuogių rūšis visoje Ispanijoje. Manzanilla alyvuogės  pasižyminti ovalia forma ir tvirta traškia tekstūra. Kadangi šios alyvuogės renkamos rankomis dar žalios, jos išsaugo unikalų lengvą kartumą ir traškią struktūrą, neleidžiančio jų supainioti su jokiomis kitomis alyvuogėmis. Manzanilla alyvuogės yra kruopščiai atrenkamos iš geriausių Andalūzijos alyvmedžių ūkių, renkamos rankomis ir brandinamos tradiciniais  daugiau nei 100 metų taikomais metodais, kurių laikymosi rūpinasi Bernal, ketvirtos kartos alyvuogių augintojų ir perdirbėjų, šeima.

Kodėl alyvuogės su agurkais tokios populiarios?

Alyvuogės įdarytos agurkėliais yra populiari klasikinių alyvuogių, kurios tradiciškai ispaniškai įdarytos paprika arba kitų rūšių pipirais, atmaina. Mažyčiai traškūs agurkėliai suteikia alyvuogėms unikalų ir gaivų skonį, sprogstantį burnoje. Acte marinuotų agurkėlių rūgštumas su sūriomis alyvuogėmis sudaro puikų skonio derinį. Dvigubas traškumas, lengvas sūrumas ir švelniai rūgštus gaivumas –  tikra šventė kiekvieno gomuriui.

Kaip geriausia patiekti alyvuoges?

Kornišonais įdarytomis alyvuogėmis galima mėgautis įvairiais būdais:

Užkandžių lėkštėje – puikiai derės su skirtingais sūriais ir kumpiais, ir gali tapti net gražiu lėkštės akcentu.

Salotose – tokios alyvuogės gali būti netikėta ir gaivi skonio bomba, puikiai deranti su lapinėmis salotomis, šviežiais agurkais ir pomidorais.

Sumuštiniuose – šios plonai pjaustytos alyvuogės su kornišonais pagardins bet kurį jūsų sumuštinį ar mėsainį

Makaronuose –šios marinuotos alyvuogės pasiruošusios pakylėti jūsų makaronus į skonių aukštybes.

 

Bet nesivadovaukite patarimais, nebijokite eksperimentuoti ir bet kurį savo patiekalą paįvairinkite traškia tekstūra ir gaiviu sodriu skoniu. O mes, kaip alyvuogių mylėtojai, jums rekomenduojame, alyvuogėmis mėgautis kaip atskiru užkandžiu su vyno taure ir atidarykite duris į neaprėpiamą alyvuogių  skonių pasaulį. Nes tai ne tik skanu, bet ir labai sveika!

Daugiau gomurį skoniais sprogdinančių alyvuogių. (https://kumpiai.lt/produkto-kategorija/alyvuoges/ )

Laikymo sąlygos

Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Atidarius indelį, laikyti šaldytuve ir suvartoti produktą per 7 dienas.

Kita informacija

Pasterizuota. Gali būti sulfitų, žuvies ar migdolų pėdsakų. Pakuotė: stiklas.

Kilmės šalis: Ispanija

 

Svoris neto / grynasis, gr Vnt pakuotėje
950 / 600 6
Maistinė vertė 100g produkto
Energetinė vertė 484 kJ/115 kcal
Riebalai: 10,0 g
- iš kurių sotieji 0,2 g
Angliavandeniai: 3,6 g
- iš kurių cukrus 0,0 g
Baltymai 1,1 g
Druska 2,61 g

Pristatymo sąlygos

Užsakymus vykdome visoje Lietuvoje.

Užsakytas prekes pristatome per 1-3 d. d. kurjeriu arba į DPD, LP Express, Omniva paštomatus.

Pristatymo kaina – 6 Eur su kujeriu arba 3 Eur į pasirinktą paštomatą.

Užsakymus, kurių vertė viršija 80 Eur. pristatome nemokamai!

Iš anksto susitarus ir už prekes sumokėjus banko pavedimu, užsakymus galite atsiimti Vilniuje, adresu Motorų g. 1.

Prekių pristatymui į Kuršių Neriją taikomos papildomos sąlygos.

Žaliosios alyvuogės be kauliukų, karnišonai, vanduo, druska, skonio stiprikliai: E-621, E-635, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis, antioksidantas – askorbo rūgštis.