Iš Sevilijos (Andalūzija) kilusios Manzanilla alyvuogės yra visame pasaulyje plačiai žinomos, dėl savo puikaus skonio ir kokybės. Šių alyvuogių išskirtinis bruožas, jų surinkimo laikas – labai atsakingai po vieną skinant nuo alyvmedžio dar neprasidėjus minkštėjimo procesui. Dėl to, jos yra vadinamos sevilijanomis. Toks derliaus rinkimo būdas, neabejotinai, atsispindi kokybėje ir skonyje. Šioms alyvuogėms būdingas, traškumas, sultingumas, ir stambi minkštoji dalis, leidžianti pasimėgauti tikru alyvuogių skoniu. Dėl skoninių savybių itin populiarios kaip užkandis ar, propaguojantiems sveikesnį gyvenimo būdą, pusryčiai.
Mūsų elektroninėje parduotuvėje galima įsigyti įvairių dydžių (nuo 120-140 iki 450 mm) marinuotų alyvuogių.
Ypatingas per ilgametę gamybos patirtį išbaigtas marinavimo receptas pabrėžia tobulą Manzanilla alyvuogių skonį. Dėl kurio jos tokios populiarios ne tik Ispanijoje bet ir visame pasaulyje.
Alyvuogės ne tik puikus užkandis, bet ir tikras vitaminų šaltinis. Ar žinojote, kad:
Alyvuogėse gausu vitaminų: A, B, E, D, K
Vartodami kasdien bent po 4-5 alyvuoges galite padidinti savo organizmo vitaminų atsargas
Alyvuogių riebalinės rūgštys veikia kaip vaistai, malšinantys skausmą, gydantys uždegimus, todėl galite jas valgyti ir tada, kai jaučiate skausmą
Kai vargina antsvoris arba nutukimas rekomenduojama, kad per dieną suvartojamo riebalų kiekio bent pusę turėtų sudaryti alyvuogės arba alyvuogių aliejus
Alyvuogėse esantys antioksidatoriai, flavonoidai mažina kraujagyslių sienelių pažeidimą, todėl ypač rekomenduojama sergant širdies ir kraujagyslių ligomis
Tikras išsigelbėjimas, kai šaldytuve badas!
Laikymo sąlygos
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Atidarius indelį, laikyti šaldytuve ir suvartoti produktą per 7 dienas.
Kita informacija
Pasterizuota. Gali būti sulfitų, žuvies ar migdolų pėdsakų. Kalibras (dydis): 240/260. Pakuotė: stiklas.
Kilmės šalis: Ispanija
Svoris neto / grynasis, gr
|
Vnt pakuotėje |
436/ 250 |
12 |