Ši alyvuogių rūšis yra kilusi iš Levante pusiasalio, esančio arčiausiai Viduržemio jūros pakrantės Ispanijoje. Alyvuogės nuo alyvmedžių renkamos tik kai yra pasiekusios tinkamą brandinimui laiką ir įgijusios savitą violetinę spalvą (kai alyvmedyje yra tarpinė maceracija). Tai smulkios tekstūros ir intensyvaus skonio alyvuogės.
Kruopščiai Bernal gamintojo atrinktos ir paruoštos alyvuogės, garantuoja puikią kokybę. O iš kartos į kartą perduodamos ispaniškos tradicijos ir receptūra, užtikrina nepakartojamą skonį. Manzilla alyvuogių išskirtinis bruožas, jų surinkimo laikas – labai atsakingai po vieną skinant nuo alyvmedžio dar neprasidėjus minkštėjimo procesui. Dėl to, jos yra vadinamos sevilijanomis.
Alyvuogės yra tikras vitaminų šaltinis ir anitoksidantas rekomenduojamas įtraukti į kiekvieno žmogaus dienos meniu. Alyvuogėse gausu vitaminų: A, B, E, D, K. Vartodami kasdien bent po 4-5 alyvuoges galite padidinti savo organizmo vitaminų atsargas. O alyvuogėse esantys antioksidatoriai, flavonoidai mažina kraujagyslių sienelių pažeidimą, todėl ypač rekomenduojama sergant širdies ir kraujagyslių ligomis
Jei jūs aštresnių skonių entuziastas, rekomenduojame išbandyti ir Manzilla alyvuoges su jelapenais.
Laikymo sąlygos
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Atidarius indelį, laikyti šaldytuve ir suvartoti produktą per 7 dienas.
Kita informacija
Pasterizuota. Gali būti sulfitų, žuvies ar migdolų pėdsakų. Pakuotė: stiklas.
Kilmės šalis: Ispanija
Svoris neto / grynasis, gr |
Vnt pakuotėje |
436/250 |
12 |