Mažieji unguriukai saulėgrąžų aliejuje, pagaminti iš sūrimio. Puikus mažųjų unguriukų pakaitalas, pagaminti iš sūrimio – žuvies baltymo, kuris yra labai maistingas, bet neturi daug daug kalorijų ar riebalų. Šie unguriukai ypač mėgstami sportuojančių ar siekiančių mesti svorį klientų. Dažnai vartojami kaip maisto pagardas, leidžia patiekalams ir užkandžiams suteikti daugiau sodraus skonio.
Jei jums trūksta idėjų, rekomenduojame, juos vartoti taip, kaip tai daro ispanai – įdėkite indelio turinį į keptuvę su česnaku, pakepinkite ir mėgaukitės puikiu ispanišku užkandžiu ant paskrudintos duonos!
Įneškite daugiau sodraus jūros skonio į jūsų mėgstamus patiekalus!
Daugiau jūros gėrybių iš Ispanijos.
Rūšis: Sūrimis.
Ingredientai: Surimis ((suformuota žuvų mėsa, cukrus ir stabilizatoriai (sorbitolis, natrio tripolifosfatas), vanduo, kukurūzų krakmolas, ryžių krakmolas, saulėgrąžų aliejus, kiaušinių baltymai, sojos baltymai, kiaušinių milteliai, druska, skonio stipriklis (mononatrio glutamatas) stabilizatoriai (karageninas, ksantano derva, kvapiosios medžiagos ir galvakojų moliuskų rašalas), saulėgrąžų aliejus ir čili pipirai (0,043%).