Kantabrijos ančiuviai yra labiausiai vertinami ir žinomi visame pasaulyje dėl savo švelnios tekstūros ir intensyvaus skonio. Šie aukščiausios kokybės ančiuviai (Engraulis Encrasicolus) sugaunami tik Biskajos įlankoje ir ruošiami griežtai laikantis protėvių tradicijų, giliai įsišaknijusių palei Baskų krašto pakrantę.
Arroyabe daugiau nei 100 metų buvo skirta tradiciniam Kantabrijos ančiuvių ruošimui. Kantabrijos ančiuviai, sugauti pavasarį naudojant tvarios žvejybos būdus, yra iš anksto sūdyti ir klasifikuojami švieži. Tada jie paliekami bręsti statinėse su druska. Brandinimo proceso metu ančiuviai įgauna geriausią skonį ir tekstūrą.
Pasibaigus brandinimo procesui, vadinamieji sūdyti ančiuviai gali būti parduodami skardinėse, kurias reikia paruošti namuose. Tačiau kantabrijos ančiuviai paprastai filė ir supakuojami gamykloje. Šios vartojimui paruoštos ančiuvių filė išvalomos rankiniu būdu ir pripildomos alyvuogių aliejaus į stiklinius indelius ar skardines.
Norėtumėte ir jūs į savo patiekalus įnešti daugiau sodraus jūros skonio išbandykite, jos nepalieka abejingų!
Daugiau jūros gėrybių iš Ispanijos.
Rūšis: Kantabrijos ančiuviai (Engraulis Encrasicholus).
Ingredientai: Kantabrijos ančiuviai (Engraulis Encrasicholus), alyvuogių aliejus ir druska.
Svoris neto / grynasis, gr |
Vnt pakuotėje |
Vnt kaina, Eur |
50 / 29 |
50 |
4.50 |