Mažosios konservuotos sardinės alyvuogių aliejuje, tai nepamainoma Viduržemio jūros virtuvės dalis. Šios mažos žuvytės yra labai riebios ir pasižymi švelnia tekstūra bei išskirtiniu sodriu skoniu, todėl dažnai patiekiamos, įvairiuose padažuose, užkandžiuose ir kaip patiekalų sudedamoji dalis. Visas sardines ruošiant yra laikomasi visų ilgamečių tradicijų – išvalomos, paruošiamos garuose ir supakuojamos rankomis, tai užtikrina aukštą kokybę, išskirtinį skonį ir nepriekaištingą išvaizdą.
Norėtumėte ir jūs į savo patiekalus įnešti daugiau sodraus jūros skonio išbandykite, jos nepalieka abejingų!
Daugiau jūros gėrybių iš Ispanijos.
Rūšis: Sardinė (Sardina Pilchardus).
Ingredientai: Sardinė (Sardina Pilchardus), alyvuogių aliejus ir druska.
Svoris neto / grynasis, gr |
Vnt pakuotėje |
Vnt kaina, Eur |
118 / 83 |
12 |
2.50 |