Žvaigždutės su lašiša
Gerai žinomą rūkytos lašišos ir citrinos kombinaciją dar labiau paskanins ispaniškas allioli padažas, o žaismingumo suteiks ne visai pagal paskirtį panaudotos sausainių formelės.

Žvaigždutėms su lašiša reikia:

baltos duonos riekelių,

varškės,

krapų,

klasikinio allioli padažo,

rūkytos lašišos,

šviežios citrinos.

Pirmiausia ištrinkite ir su allioli padažu sumaišykite varškę. Čia didelis pagalbininkas bus geras trintuvas: kuo varškė puresnė, tuo skaniau. Lengvo gaivumo suteiks truputis smulkiai pjaustytų krapų, tik juos berkite į jau sutrintą varškę, antraip nesijaus žolynų skonio.

Baltos duonos riekeles paskrudinkite ir, naudodamiesi sausainių formelėmis, išspauskite žvaigždutes.

Aptepkite jas česnakais ir krapais kvepiančia puria varškės mase.

 

Uždėkite rūkytos lašišos, o ant viršaus – šviežios citrinos gabalėlį. Sotu, skanu ir paprasta!

Gurmaniškas maistas iš Ispanijos

Maloniai šiltas vakaras su artimaisiais ar gerais draugais, apipintas gardžiu maistu ir maloniais pasikalbėjimais. Tokią atmosferą mes atradome pirmą kartą apsilankę Ispanijoje ir iškart ją įsimylėjome.

Giliau susipažinę su ispanų maisto kultūra, pamatę kokį dėmesį ispanai skiria kokybei ir bendruomeniškumui, žinojome, kad norime bent dalelę to atvežti ir į Lietuvą.

Jau daugiau nei šešerius metus dirbame su vietiniais, mažais ispanų ūkiais, atrasdami aukščiausios kokybės gurmaniškus maisto produktus, kuriais dalinamės ir su Jumis.

Atraskite aukščiausios kokybės ispaniškus maisto produktus tiesiai iš gamintojų, paremkite vietinį, tikrą, rankų darbo maistą.