Žalios salotos
Kviečiame pasigaminti skanių, gaivių, akį žaluma, o skrandį ispanišku kumpiuku džiuginančių salotų. Kumpiuko čia reikia ne tiek jau ir daug, tad puikiai tiks besilaikantiems dietos ar bijantiems sustorėti.

Didžiausi darbai gaminant šias salotas – nulupti ir plonai supjaustyti avokadą. Taip pat atriekti keletą peršviečiamų gabaliukų kumpiuko ir smulkiai supjaustyti laiškinį česnaką.

 

Iš tikrųjų salotų gaminimas tėra jų sudedamųjų dalių dėliojimas lėkštėje. Ne išimtis ir čia: gražiai išdėliojame avokado riekeles, padėliojame pipirnės lapelių ir vyšninių pomidorų (jei didoki, perpjauname perpus).

 

Užberiame smulkintų laiškinių česnakų. Nepamirštame žiupsnelio druskos.

 

Kumpiuką susukame į ritinėlius ir dedame ant žalumynų. Viską pagardiname šlakeliu alyvuogių aliejaus ir lašeliu citrinos sulčių. 

 

Žinote, tobula būna tada, kai viskas turi savo vietą ir nežinai, ką galima būtų atimti. Nesvarbu, ar kalba eina apie drabužius ar patiekalus. Taip ir čia: kiekvienas šiose salotose esantis produktas būtinas, atėmus bent vieną, jos nebebūtų tokios puikios.

Gurmaniškas maistas iš Ispanijos

Maloniai šiltas vakaras su artimaisiais ar gerais draugais, apipintas gardžiu maistu ir maloniais pasikalbėjimais. Tokią atmosferą mes atradome pirmą kartą apsilankę Ispanijoje ir iškart ją įsimylėjome.

Giliau susipažinę su ispanų maisto kultūra, pamatę kokį dėmesį ispanai skiria kokybei ir bendruomeniškumui, žinojome, kad norime bent dalelę to atvežti ir į Lietuvą.

Jau daugiau nei šešerius metus dirbame su vietiniais, mažais ispanų ūkiais, atrasdami aukščiausios kokybės gurmaniškus maisto produktus, kuriais dalinamės ir su Jumis.

Atraskite aukščiausios kokybės ispaniškus maisto produktus tiesiai iš gamintojų, paremkite vietinį, tikrą, rankų darbo maistą.