Gurmaniški įdaryti kiaušiniai
Egzotiško skonio įdarytiems virtiems kiaušiniams suteiks konservuotų persikų saldybė ir aštriais prieskoniais pagardintas allioli padažas „La brava“. Lengvai pagaminamas užkandis tikriems gurmanams!

Lėkštei įdarytų kiaušinių reikės:

5 kiaušinių,

50 g fermentinio sūrio,

3 konservuotų persikų puselių,

„La Brava“ padažo,

svogūnų laiškų ir petražolių.

 

Pirmiausia kietai išvirkite kiaušinius. Nulupkite, atsargiai perpjaukite pusiau ir išimkite trynius.

Fermentinį sūrį sutarkuokite, sumaišykite su tryniais, negailėdami įdėkite aštriojo „La Brava“ padažo.

Šioje vietoje siūlome du galimus scenarijus. Vienas tinka labiau gurmanams, kitas – labiau estetams.

Jei vertinate patiekalų grožį, sūrio, trynių ir padažo masę siūlome sutrinti trintuvu ir į virtų baltymų laivelius elegantiškai išspausti konditeriniu maišeliu. Ant viršaus išdėliokite smulkiai pjaustytų persikų kubelius.

Jei šitaip žaisti tingite ir tiesiog norite gardaus užkandžio, smulkiai pjaustytus persikus įmaišykite į trynių masę ir šaukšteliu įdarykite baltymų puseles.

Paruoštus kiaušinius pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir petražolėmis.

 

Bet kuriuo atveju ši užkandėlė tiek Jus, tiek Jūsų svečius nustebins originaliai persipinančiais aštriai saldžiais skoniais.

Gurmaniškas maistas iš Ispanijos

Maloniai šiltas vakaras su artimaisiais ar gerais draugais, apipintas gardžiu maistu ir maloniais pasikalbėjimais. Tokią atmosferą mes atradome pirmą kartą apsilankę Ispanijoje ir iškart ją įsimylėjome.

Giliau susipažinę su ispanų maisto kultūra, pamatę kokį dėmesį ispanai skiria kokybei ir bendruomeniškumui, žinojome, kad norime bent dalelę to atvežti ir į Lietuvą.

Jau daugiau nei šešerius metus dirbame su vietiniais, mažais ispanų ūkiais, atrasdami aukščiausios kokybės gurmaniškus maisto produktus, kuriais dalinamės ir su Jumis.

Atraskite aukščiausios kokybės ispaniškus maisto produktus tiesiai iš gamintojų, paremkite vietinį, tikrą, rankų darbo maistą.