Taip, prekes galima atsiimti atvykus į Motorų g. 1 02190 Vilniuje, bet tik tai susitarus iš anksto.
Taip, prekes pristatome visoje Lietuvoje.
Užsakytas prekes pristatome per 1-3 d. d. kurjeriu arba į DPD, LP Express, Omniva paštomatus.
Pristatymo kaina – 6 Eur su kujeriu arba 3 Eur į pasirinktą paštomatą.
Užsakymus, kurių vertė viršija 80 Eur. pristatome nemokamai!
Iš anksto susitarus ir už prekes sumokėjus banko pavedimu, užsakymus galite atsiimti Vilniuje, adresu Motorų g. 1.
Prekių pristatymui į Kuršių Neriją taikomos papildomos sąlygos.
Taip, kumpis su kaulu gali būti laikomas tiesiog ant kavos stalelio svetainėje. Žinoma, reikėtų atsižvelgti į intejero stilių ir kambario temperatūrą. Pastaroji neturėtų būti aukštesnė kaip 20° C. Patalpa turėtų būti sausa.
Prapjautas kumpis gali būti laikomas iki 6 mėn. Laikui bėgant (ypač, jei temperatūra aukšta) gali pradėti kisti kumpio organoleptinės (konsistencija, skonis, kvapas, spalva) kumpio savybės. Bet mūsų kumpiai tokie skanūs, kad tiek laiko neužsilaikys nesuvalgyti.
Prapjautą kumpį patepkite alyvuogių aliejumi – tuomet jo džiūvimo procesas bus lėtesnis.
Skirtumas slypi malonume, kurį patiri valgydamas brandesnį ir brangesnį kumpį. Skiriasi kumpio skonis: brandesnio kumpio skonis labiau sodrus, mėsa liesesnė. Mažiau brandintų kumpių mėsa minkštesnė, gali būti daugiau riebaliuko.
Kol neparagausi, nesuprasi, ką prarandi jų nepirkdamas. Gal jie ir panašūs į tuos, kuriuos parduoda prekybos centrai, bet išvaizda nesukuria skonio.
Pirmiausia, tai yra smagus procesas, nors praktikos šiek tiek reikės. Rekomenduojame pradžiai pasižiūrėti į mūsų tinklapį įkeltą kumpio pjaustymo pamokėlės video.
Jei pjaustysit kumpį be kaulo, tai jums jo nereikia. Kumpiui su kaulu jis būtinas, nebent žinot mums nežinomą būdą, kaip pjaustyti kumpį su kaulu be laikiklio.
Galima kumpį pjaustyti su bet kokiu peiliu – vėlgi čia svarbiausią vaidmenį vaidina jūsų neeiliniai sugebėjimai, bet lengviausia ir mažiausiai traumų patirsit, jei kumpį pjaustysit su tam pritaikytais peiliais.