Alyvuogės su ančiuviais itin populiarus tarp pietiečių skanėstas. Itin didelė Manzilla alyvuogė, garantuoja maksimalų alyvuogės minkštimo kiekį, pagardinta ančiuvių, atgabentų iš Santonos regiono, suteikiamo sūrumo ir jūros prieskoniu. Traškios, sultingos, su riešutų, ančiuvių poskoniu, švelniai pasūdytos. Šių alyvuogių ruošime yra pasitelkiamos regiono tradicijos suteikiančios joms išskirtinių asmeninių ir tipiškų bruožų. Šis įstabus duetas nepalieka abejingų ir tai nulėmė šio produkto paplitimą nacionalinėje ir tarptautinėje rinkoje.
Iš Sevilijos (Andalūzija) kilusios Manzanilla alyvuogės pasaulyje vertinamos dėl puikaus skonio ir kokybės. Šioms alyvuogėms išskirtinumą suteikia surinkimo laikas – atsakingai po vieną skinant nuo alyvmedžio dar neprasidėjus minkštėjimo procesui. Dėl to, jos dar kartais yra vadinamos sevilijanomis.
Manzilla alyvuogės su ančiuviais puikus sprendimas, norintiems paįvairinti savo stalą, nustebinti svečius, patiekalams ar salotoms suteikti egzotikos ar tiesiog mėgautis pačiam užklupus alkiui.
Laikymo sąlygos
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Atidarius indelį, laikyti šaldytuve ir suvartoti produktą per 7 dienas.
Kita informacija
Pasterizuota. Gali būti sulfitų, žuvies ar migdolų pėdsakų. Kalibras (dydis): 240/260. Pakuotė: stiklas.
Kilmės šalis: Ispanija
Daugiau išskirtinio skonio alyvuogių.
Svoris neto / grynasis, gr |
Vnt pakuotėje |
Vnt kaina su PVM |
1400 / 600 |
6 |
7 Eur |
350 / 150 |
12 |
2 Eur |