Vytintas ispaniškas kumpis su stovu Jamon Curado tai puiki dovanos idėja tėčiams, seneliams, jauniesiems, bendradarbiams, verslo partneriams ir visiems, kurie vertina aukščiausios kokybės maistą.
Kuo ypatingas vytintas spaniškas kumpis?
Ispaniško kumpio Jamon (chamon) ruošimo tradicijos siekia net Romos imperijos laikus. Iš kartos į kartą perduodamos senos kumpių ruošimo ir vytinimo tradicijos ir ilgas vytinimo procesas leidžia sukristalizuoti itin ryškų ir malonų skonį, dėl ko šie kumpiai yra vieni populiariausių visame pasaulyje. Vytintas ispaniškas kumpis tai tikra virtuvės žvaigždė, be kurio skonio neapsieina nė viena gera šeimininkė. Labai svarbu paminėti, kad šių kumpių gamyboje nenaudojami skonių stiprikliai ir jie vežami tiesiai iš Ispanijos ūkių, todėl galite būti tikri, kad jūsų stalą pasieks tikri, ispaniški šedevrai.
Kuo ypatingas šis pasiūlymas?
Kumpis dovana – vienas dažniausių mūsų klientų pasirinkimų, nes atrinkome ir sudėjome tai, kas leidžia jums be papildomo galvos sukimo įteikti, pilnai vartojimui parengtą, kokybišką ir originalią dovaną.
Šis Jamon Curado kumpis atkeliauja patogioje pakuotėje, su jam pritaikytu Gondola laikikliu, specialiu šio kumpio pjaustymui pritaikytu peiliu Madera ir aiškia, lietuviška naudojimosi ir laikymo instrukcija. Todėl jums nebereikia sukti galvos ar rūpintis papildomais dovanos elementais.
Ką reikėtų žinoti apie Jamon Curado?
Laiko išgryninta receptūra ir brandinimas atskleidžia natūraliausias ir ryškiausias skonių spalvas. Išskirtiniausios savybės:
Natūraliai džiovintas „su oru” nemažiau nei 16 mėnesių.
Tolygaus, daugiau nei metus trunkančio, kietėjimo proceso sukristalizuotas itin ryškus skonis.
Šiuose kumpiuose itin puikiai subalansuotos liesoji ir riebioji dalys leidžia mėgautis suderintu ir maloniu skoniu.
Subtilūs medžio, kumpio, džiovintų vaisių, riešutų ir minkštojo sūrio poskoniai puikiai burnoje subalansuoja švelnumą ir sūrumą.
Kaip vartoti ispanišką kumpį?
Dažnai girdime, kad norisi kumpio, bet baiminamasi kaip pavyks jį suvartoti. Galime užtikrinti, kad su kiekvienu kumpiu jūs gausite ir nedidelę atmintinę, kaip teisingai jį laikyti, kad būtų galima mėgautis kuo ilgiau. Užtikriname, kad vytintas teisingai laikomas ir prižiūrimas kumpis nepraranda savo skoninių savybių. Klientai sako, kad padėjus patogioje vietoje jis gali net išgaruoti!
Tačiau jei jums trūksta idėjų kaip galima vartoti ispanišką vytintą kumpį, prašom, keletas idėjų:
Kepinuose: sloksniuotos tešlos bandelėse, pyragėliuose ir suktinukuose, bus puikus užkandis tiek namuose, tiek išsinešimui.
Įvairiuose patiekaluose: plono kumpio juostelės, bet kuriam troškiniui, pastai ar apkepui suteiks ne tik sodrų aromatą, bet ir skonį.
Salotose: kumpis salotose puikiai žaidžia su sultingomis ir gaiviomis daržovėmis ar vaisiais, sukurdamas harmoningą saldumo ir sūrumo pusiausvyrą burnoje, nebijokite eksperimentuoti su tokiais vaisiais kaip mangas, melionas, apelsinas, kriaušės ir pan.
Užkandėlėse: pasitelkite savo fantaziją, nes kumpio bangelė, bet kurį vieno kąsnio užkandį nuspalvins dar neregėtom spalvom ir nustebins jūsų svečius.
Desertuose: jei nebijote eksperimentuoti virtuvėje, kumpį desertuose jau kuris laikas naudoja aukščiausios klasės šefai, tik teks atidžiau paieškoti idėjų.
Tiesiog mėgaukitės sultingais kumpio kąsneliais, klientai sako, kad tinkamoje virtuvės vietoje padėtas kumpelis ištirpsta labai greitai.
Jei turite papildomų klausimų, kreipkitės, mes su malonumu jums atsakysime ir pakonsultuosime!