Žemės ūkio universiteto Maisto technologijos katedros Maisto kokybės ir saugos grupės vadovo Miguelio Hernándezo atlikto degustavimo išvada/garantija:
Bernalisimo aliejaus žalia-geltonai žalia spalva atspindi puikų alyvuogių, iš kurių buvo pagamintas aliejus, sunokimą. Kvapas subtiliai subalansuotas su vaisių ir šviežiai nupjautos žolės/žalumynų aromatais, būdingais dideliam polifenolių kiekiui. Intensyvaus skonio, praturtintas žalių vaisių, subtilaus kartumo ir aštrumo natomis.
Bernalisimo – ypač tyras pirmo spaudimo alyvuogių aliejus. Šalto spaudimo.
Kiekis: 500 ml
Rūgštingumas: 0.4
Laikymo sąlygos
Laikyti vėsioje, tamsioje ir sausoje vietoje.
Kita informacija
Pakuotė: stiklas.
Kilmės šalis: Ispanija